Wat ze over ons vertellen…

“Als je iets van je leven wilt maken moet je natuurlijk goed in je vel zitten en daar draagt Kristof aan bij.”

– VIC SWERTS, SOUDAL

“Voor mij is het zeer belangrijk een persoonlijke coach te hebben, iemand die mij one-to-one begeleidt, corrigeert, stuurt, motiveert en rekening houdt met mijn blessuregeschiedenis.”

– RUDI DEBONDT, COPLAN EUROPE

326588928a2fa

Lang heb ik gezocht naar een ideale uitlaatklep voor na het werk. Iets wat mijn gedachten kon verzetten, mij energieker zou maken, én waar ik gemotiveerd in zou blijven. Na een drukke werkweek in onze horeca-zaak, en de drukte van ons 2-jarig dochtertje, had ik nooit de energie en de motivatie om zelf de deur uit te gaan om te sporten. (Het kleinste wolkje aan de lucht was een reden genoeg om niet te hoeven gaan joggen en sporten in een fitness-ruimte vind ik maar te benauwd).

September 2016: na een eerste kennismaking was ik helemaal klaar voor de 1ste training! Die was zéér confronterend. Hoewel ik altijd in beweging ben was mijn conditie een ramp! Door de persoonlijke begeleiding van Kristof hoopte ik hier uiteraard verandering in te brengen. Hij staat ons met volle energie, (2x per week, ’s ochtends, in weer en wind), op te wachten in onze tuin. “Er is geen onderuit komen meer aan “, zou je denken. Maar na de eerste training in september 2016 voelde ik me zo goed dat ik, nu 8 maanden later, telkens uitkijk naar het volgende sport-moment! De trainingen zijn pittig, maar Kristof laat me altijd het uiterste uit mezelf halen!
Ik voel me fitter, voel me beter in mijn vel én het voornaamste .. het sporten met Kristof als personal coach is écht leuk!

– LAUREN CONRARDY , PUUR

BEKIJK WEBSITE

“Ik ging trainen bij Grandsard Kristof.
Na een week of vier begeleiding ben ik vol lof.

Hij liet me alle kanten van zijn zaal zien.
Hij zocht mijn grenzen op tot 9,9 op een schaal van tien.

Squats, airbiken of hoe heten die dingen?
Elke spier in mijn lijf begon te wringen.

Het was ook een uur uit de dagelijkse drukte.
Kristof zorgde dat na de training alles weer lukte.

Morgen is het zo ver, 200 kilometer voor de boeg.
Ongeveer een uur of 9 op de fiets vanaf ’s morgens vroeg.

Ik neem de Kristof in gedachten mee op mijn tocht.
Dan kan ik er eens goed op vloeken na elke stijle bocht.”

– STEVEN LEHAEN , VANEYLEN

BEKIJK WEBSITE

“Aan Gert Verhulst en alle andere topondernemers in Vlaanderen kan ik de persoonlijke coaching van Kristof aanraden !!! Ik heb zojuist een 12 weken persoonlijke training met Kristof doorlopen en kan met fierheid zeggen dat ik in die 12 weken 10kg ben vermagerd maar vooral dat de honger naar meer sporten is toegenomen! Kristof heeft mij gecoacht naar een deelname in de Viking Run van 7km top gewoon !! Niet alleen heb ik deze uitgelopen met 32 obstakels maar heb ondertussen de Titan Run in Ranst ook meegelopen! Ik sport ondertussen 3x per week en kan niet meer zonder! Kristof begeleidt je Top !!! Komaan Gert gewoon doen!!!”

– DAVID DEVAUX , DE RIOOLKRAK

BEKIJK WEBSITE

Drie maanden geleden hebben mijn vrouw en ik besloten om terug te starten met sporten via Kristof en Topondernemers zijn topsporters. Dit is tot op heden een zeer leuke ervaring waarbij we op fysiek én mentaal vlak sterk vooruit gaan. Kristof en zijn team zorgen steeds voor inspiratie en motivatie tijdens onze persoonlijke trainingen. Een echte aanrader!!

– GAVIN JANSSENS , POOLS & MORE

Kristof is allereerst een buitengewone ondernemer, maar daarbovenop ook iemand die geweldig goed is in mensen motiveren met in het bijzonder mensen trainen en coachen. Dit doet hij fenomenaal goed, zowel persoonlijk als voor een groep. Wat een topper die Kristof!

– MATTHIAS STRUF , STUKA

BEKIJK WEBSITE

Prima om conditie te verbeteren. Zeer goede begeleiding!

– AN DE BAETS , AN DE BAETS BVBA

BEKIJK WEBSITE

Enyabe

“Na toch wel eventjes op zoek te zijn naar mijn sportieve uitdaging en de daarbij horende talloze opgaves, ben ik uiteindelijk bij Kristof terecht gekomen. Hij geeft me telkens weer de moed en de energie om mezelf weer in beweging te zetten. Dankzij hem is het sporten niet weer zo een verplichting waar ik mezelf heen moet sleuren, het is iets wat ik nu zeer graag doe! Ik kan met volledige overtuiging zeggen dat ik nu graag sport! Dankjewel hiervoor Kristof! Een echte aanrader voor iedereen!”

– BETUL BAY , UNITRA INTERNATIONAL

Via BNI kwam ik in contact met Yens, personal trainer bij topondernemers zijn topsporters. Na een gesprek wist hij ons te overtuigen om te starten met een 12 weken – coaching. Een echte aanrader! Zeker als je weinig tijd en onvoldoende discipline hebt om op regelmatige basis te sporten en zo iets aan je conditie en gezondheid te doen.

Doordat Yens ’s middags naar ons werk toekomt, kunnen wij als koppel samen trainen wat anders onmogelijk zou zijn door de drukte en onze 2 kleine kindjes. Deze manier van sporten is leuk en zeker niet saai door de vele afwisseling. Hij geeft zeer goede begeleiding, past zijn training aan indien nodig en de vele aanmoedigingen blijven ons motiveren om door te gaan. Top!

– SIAN , ABG GROEP

ABG Groep

“Vanwege een druk bestaan en een tekort aan beweging was ik helemaal uit balans. Ik had nood aan een gezondere levensstijl en moest geactiveerd worden om te sporten. Dankzij de personal coaching van Kristof ervaar ik sport als fun. Daarnaast passen de trainingen altijd in mijn agenda. Na een stevige training en een deugddoende douche, voel ik me herboren. Kristof is meer dan een coach, hij is een uitlaatklep!”

– BART JACOBS , WE ARE KNIGHTS

BEKIJK WEBSITE

“Goesting, dat is het gevoel dat je krijgt wanneer Kristof aankomt. Een brede glimlach, enthousiaste ogen…een leuk begin. Moe, dat is het gevoel dat je krijgt wanneer Kristof bezig is. Straffe oefeningen, continue aanmoedigingen…het uitdagende midden. Voldaan, dat is het gevoel dat je hebt wanneer Kristof vertrekt. Een hele boel fun gehad…en uitkijken naar de volgende keer.”

– MARIO PEETERS , XITECHNIX

BEKIJK WEBSITE

Door een druk beroepsleven heb ik jarenlang geen tijd vrij gemaakt om te sporten en om bezig te zijn met een gezonde voeding. Discipline ontbrak me om regelmatig te gaan sporten. Door Kristof heb ik de klik gemaakt om terug zorg te dragen voor mijn lichaam. Samen met hem proberen we een gezond evenwicht te vinden tussen werk, sporten en voeding.

– BART VAN NOOTEN , BOEKHOUDKANTOOR BART VAN NOOTEN

BEKIJK WEBSITE

Klaar om uit de startblokken te schieten?

Neem contact voor een afspraak!