Onze missie en visie

 

Het is onze missie om ondernemers te activeren en in beweging te brengen om een winnende, dynamische attitude te bereiken dewelke onmiddellijk bijdraagt tot de expansie van hun business.

Door one-to-one physical en mental coaching aan huis of op kantoor, brengen wij ondernemers naar een innoverende en vermogende stemming die rechtstreeks in verbinding staat met hun persoonlijk én zakelijk succes.

home-picture-2

Bewegen aan huis

Nooit eerder wist u dat uw thuisomgeving zoveel te bieden heeft. Onze coaches gaan heel inventief te werk en begeleiden u persoonlijk naar onmiddellijk voelbaar resultaat. Gezond en fit door het leven is een levensstijl. Make it yours!

Bewegen op kantoor

Wij hebben slechts 9m2 nodig om een volwaardige work-out op maat te kunnen aanbieden. Uw coach brengt de nodige attributen mee om u op een zeer uitdagende en efficiënte manier te trainen naar een hoger sportief en mentaal niveau. Ideaal om te komen tot een innovatieve en vermogende stemming, dat rechtstreeks uw gedrag aanstuurt en onmiddellijk leidt tot positieve resultaten!

Upgrade Functional Training Mol

Onze Studio!

Wij bieden ook begeleiding aan in onze studio, 1 op 1 of in kleine groepen! Ons aanbod: Strength, Burn, Mobility & Movement, CrossFit, Olympic Lifting, Bokszaktraining en Yoga!

UPGRADE

Interesse in een traject?

Klaar om uit de startblokken te schieten?

Neem contact voor een afspraak!