IMG_9296_select

Kristof Grandsard

Founder & Head Coach

Kristof is de oprichter en het gezicht van Topondernemers zijn topsporters. Hij studeerde in 2010 af aan de KULeuven als Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen met specialisatie Personal Trainer A. Als coach is hij een lifetime student en schoolt hij zich nog steeds bij in de domeinen van trainingsleer, voeding en (mental) coaching.

Yens_profile

Yens Verhaegen

Coach Antwerpen & Limburg

Yens is onze all-round trainer die mensen van een verschillend niveau op een leuke, uitdagende en verantwoorde manier vooruit weet te helpen. De grootste voldoening haalt hij uit het bereiken van vooropgestelde doelen. Niets is leuker dan een dankwoord krijgen van mensen die deze doelen bereikt hebben waarvan ze dachten dat het voor hen onmogelijk was.

IMG_9308_select

Jolan Van Impe

Coach Oost-Vlaanderen

Jolan is al jaren bezig met krachttraining en het begeleiden van klanten. Een doelgerichte training op maat van de klant samen met de nodige dosis fun staat centraal voor hem! Naast zijn bachelor opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie is hij ook gecertificeerd Health Coach bij Institute of Motion en volgt hij regelmatig bijscholingen om zichzelf steeds naar een hoger niveau te tillen!

IMG_9272_select

Tessa van Gemert

Coach Antwerpen & Limburg

Hoi! Ik ben Tessa en startte in 2016 als bewegingscoach na mijn opleiding als Master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen. Met veel enthousiasme, passie en professionaliteit geef ik persoonlijke begeleiding en groepslessen omdat ik vind dat ieders gezondheid – zowel fysiek als mentaal – bij de belangrijkste waarden in het leven hoort. Naast fysieke activiteit kan je bij mij ook terecht voor (sport) voedingsadvies. Op die manier werken we samen toe naar jouw doelstelling zodat ook jij de sportmicrobe (terug) te pakken krijgt en een fitte levensstijl vol kan houden! Plezier en gedrevenheid vind ik zelf in competitiesporten zoals voetbal en beachvolleybal. Maar ook snowboarden, lopen en wakeboarden zijn voor mij de ultieme uitlaatklep!

IMG_9265_select

Stijn Janssens

P-DTR®-specialist i.o.

Kies jij ervoor om met mij samen te werken, dan is mijn doel om jou zowel fysiek als mentaal beter te laten presteren. Dit doe ik door het toepassen van P-DTR® technieken en online coaching. Op die manier kunnen we jouw gezond lichaam optimaliseren zodat jij de beste prestaties kan leveren. Daarnaast werken we preventief én worden fysieke en mentale klachten effectief aangepakt.

IMG_9284_select_edit

Jef Kissembeek

kinesitherapeut + Klinische PNI therapeut i.o.

Weldra meer info over Jef

Klaar om uit de startblokken te schieten?

Neem contact voor een afspraak!